Fri från petroleum

kallasfalt - biologiskt nedbrytbara lösningsmedel

GreenPatch kallasfalt är ett genombrott i kallasfalt branschen och innehåller varken dieselolja, toluen (metylbensen), fotogen eller naftalen vilka förekommer i de traditionella kallasfalt produkterna. Vi använder enbart biologiskt nedbrytbara lösningsmedel.


GreenPatch (Bond-X Green™) teknologi >

Minskade utsläpp av växthusgaser och VOC

För att minska våra utsläpp av växthusgaser och bidra till en Uthållig Värld har vi tillsammans med Seabord Asphalt Products utvecklat GreenPatch Kallasfalt. Denna miljövänliga kallasfalt uppfyller kraven på minskade utsläpp av CO2 och VOC, minskat oljeberoende och användning av förnybara och biologiskt nedbrytbara råvaror.


Bättre miljö >

kallasfalt - låga temperatur vid tillverkning

Reaktiv Kallasfalt - Lösningsmedelsfri med förnybara råvaror

reaktivasfalt

Rephalt kallasfalt är en helt lösningsmedelsfri lagningsasfalt tillverkad med miljö- och användaregenskaper i främsta rum. I och med inblandning av rapsolja vid tillverkningen av bitumen emulsionen och den speciella processen med vattenhärdning är utsläppen av CO2 mer eller mindre eliminerade.


REaktivAsphalt (Vialit) teknologi >

Så här lagar man ett potthål

1. SOPA

kallasfalt - steg 1

2. FYLL

kallasfalt - steg 2

3. PACKA

kallasfalt - steg 3

4. KLART!

kallasfalt - steg 4

Laga potthåll själv >

Teknologi från USA

Seaboard Asphalt Products

Vår partner i USA, Seaboard Asphalt Products, har tillverkat asfaltprodukter i över sextio år. Under många år har Seaboard Asphalt arbetat med att hitta miljövänliga kallasfalt produkter för potthålslaging. Med Bond-X Green™ teknologi använder man alternativa sätt att mjukgöra bitumenlösningen. Ändliga råvaror ersätts med förnybara och biologiskt nedbrytbara råvaror.Seaboard Asphalt Products >